Aký účes je pre vás najvhodnejší?

Každý má inú predstavivosť v rámci módy, strihov, typov účesov. Možno niektorý z týchto účesov zaimponuje aj vám .....

Účesy pre dlhé vlasy

Vypestovanie dlhých vlasov je zdĺhavé, ale v tejto sezóne veľmi trendové. Praktickým účesom je účes rovných vlasov s cestičkou uprostred hlavy. Rovné, ľahko rozstrapatené vlasy, mierne zvlnené, copy rôznych typov a nekonečný rad dokonalej úpravy dotvárajú ženskosť a sviežosť.
Extrémne trendovým účesom je stupňovité zostrihávanie vlasov. Vďaka tomuto strihu vlasy vyzerajú hustejšie. Nech si vyberiete akýkoľvek strih vlasov, dlhé vlasy sú stále plné ženskosti. Hladké vyžehlené vlasy lemujú tvar a robia dobrý dojem. Keď máte vysunuté lícne kosti, takéto vlasy vám pomôžu ich zakryť. Jemné kučery pomáhajú zvýrazniť malú tvár.
Copy - Leto je obdobím, keď dievčina si môže urobiť jednoduchý cop s omotaním farebného šatku a hneď sa jednoduchý účes premení na romantický. Spravenie copa vám nie len ušetrí čas, ale je elegantný aj pre nepredvídavé príležitosti. Môžete ho urobiť aj nižšie u krku. Omotajte gumičku prameňom vlasov. Predtým než spravíte cop, natupírujte si vzadu vlasy a až potom spravte cop.
Vrkoče - Pletené vlasy do vrkočov sú účesy pre každý deň. Klasický jednoduchý vrkoč si môžete vytvoriť za pár minút. Sú rôzne typy aj zložitejších vrkočov, ktoré si skúste vykúzliť zo svojich vlasov. Vrkoče umožňujú fantazírovať a hrať sa s vlasmi. Vrkoče sú jedným z najmodernejších účesov tejto sezóny.
Klasický vrkoč je zapletený z troch prameňov. Vlasy u temene hlavy nezviaž gumičkou, nechaj ich voľne. Prehrab prstami, trochu natupíruj, rozdeľ do troch častí a spleť do vrkoča. Zakončí gumičkou.
Druhý typ vrkoča je točený z dvoch prameňov vlasov. Vlasy zopni vysoko do copa u temena hlavy. Rozdeľ do troch prameňov, dvoch rovnakých a jeden tenký. Dva pramene obmotaj farebnou aplikáciou a každý zakončí gumičkou. Potom oba točte silno a zakončíte opäť gumičkou. Nakoniec tenký pramienok vlasov obtočte okolo koreňa vrkoča. Podľa vlastnej fantázii môžeš z vrkoča urobiť elegantný drdol.
Drdoly - Drdol aj naďalej zostáva v rebríčku stálych moderných účesov. Takýto drdol je praktický a vhodný na každú príležitosť. Pri každej udalosti či už slávnostnej, každodennej je účes štýlový a elegantný. Krása a klasika týchto klasického účesu asi nikdy nevyjdú z módy. Hodia sa ku každému oblečeniu. Pre tento účes musia byť vlasy hladké, nerozcuchané, aby sa nesplietali. Moderným drdolom je uvoľnený nie utiahnutý drdol, s prameňa mi – lokňami po bokoch tváre. Budete pôsobiť mladistvo, ba až dievčensky.
Účesy s mokrým efektom - Jedným z najaktuálnejších účesov tohto roka je účes s efektom mokrých vlasov. V rôznych štýloch účesov sa dá využiť tento efekt. Aj keď tento účes je trendový, nesedí každej žene, pretože odhaľujú rysy tváre. Pri tomto účese je potrebný hrebeň so širšími medzerami, ktorým vosk pekne rozčešete. Letná sezóna navrhuje využiť efekt mokrých vlasov. Hodí sa na rovné vlasy s cestičkou, na vlasy učesané do drdola alebo smerom dozadu s rôznymi variáciami zapletania vlasov.
Vamp štýl - Vamp štýl sa opäť vrátil, objem a veľké lokne hovoria za seba. Objemný účes nadobudnete vyfúkaním vlasov zohnutím hlavy do predklonu. Rukami vlasy prehrabávajte, potom naneste do vlhkých vlasov fixačný prostriedok a opäť fúkajte. Tento účes z vás urobí filmovú hviezdu, napr. Brigitte Bardot. Je čas odvážiť sa byť sexi.